Magunkról

Társaságunk 1997-től működik folyamatosan az építőipar területén. Viszonylag kis létszámmal, páran, a kezdetek óta együtt dolgozunk.

Kereskedelmi szolgáltatásaink

Raktári készletről kedvező áron kínálunk tömör és cellás polikarbonát lemezeket. Egyedi igények szerint méretre szabva, polikarbonát lemez szereléséhez szükséges valamennyi alumínium profilt, tömítő és alátét gumikat, különböző húzott alumínium profilokat (pl: L, zártszelvény, cső, üvegszorító).

Kivitelezési szolgáltatásaink

Ipari és lakossági munkáink során kiemelten foglalkozunk Megrendelőink igényeivel, melynek során a lehető leghatékonyabb és legpraktikusabb megoldásokkal készítjük el kivitelezési munkáinkat.

Több évtizedes tapasztalattal vállalunk bevilágítókat, teraszok, télikertek minőségi fedését, egyedi szerkezetes előkészítését fából vagy fémből.

Az egyszerűbb kialakítástól kezdve vállaljuk a bonyolultabb, merészebb elképzelések megvalósítását, ezért nem csupán a sík, hanem az ívelt vagy kupola formájú szerkezetek fedését is a Megrendelőink igényeihez igazítjuk.

Megrendelőink élet- és vagyonvédelmét kielégítve előre gyártott elemekből, telepítünk hő- és füstelvezetésre alkalmas rendszereket.

Egyedi igényéhez igazodva készítünk elválasztó, térelhatároló falakat, melyek fix-, nyíló- vagy toló szerkezetes kialakításúak egyaránt lehetnek.

Ezen megoldások ideálisan alkalmazhatóak valamennyi ÁNTSZ által szigorú előírásoknak kitett élelmiszer, vizes és egyéb helyiségek kialakításánál.

Kivitelezéseink során egyedi díszítésű és kialakítású lépcsőket, korlátokat, rácsokat és kerítéseket a Megrendelő igényére szabva készítünk el.

Célunk a Megrendelő elégedettségének elérése úgy, hogy munkáink kielégítsék a vonatkozó előírásokat, különböző szakmai szempontokat, maximálisan szem előtt tartva a kívánt funkcionalitás kiszolgálását.